Ecommerce Prestashop amb blog WordPress | Projecte SEO internacional

Assessorament integral per al projecte web de BadFriends, una extensió de la cèlebre marca barcelonina Badtoro que ja es coneix globalment. Parlem de SEO per Prestashop i WordPress, UX, orientació al nou model d’indexació mobile-first de Google i al SEO semàntic, hosting, dominis, tàctiques, estratègia i moltíssim més.

Projecte de promoció web, assessorament en tots els nivells per a aquest projecte de consolidació de marca i ecommerce retail internacional.

 • Reunions de planificació

  Coordinació amb l’agència encarregada del disseny web WordPress.

 • SEO Prestashop

  Assessorament SEO en diversos aspectes relatius a l’optimització i posicionament web de botigues en línia basades en Prestashop.

 • Selecció de paraules clau de referència

  Estudi i selecció de paraules clau per dirigir posteriors accions orientades a continguts i rellevància per a les activitats i interessos de Badfriends.

 • Rescat del blog WordPress de Badtoro

  Com a part del reordenament d’actius de la marca, rescat del bloc WordPress original i reaprofitament de continguts per al nou blog de BadFriends.

 • Creació de blog WordPress

  Creació del bloc paral·lel a la botiga online, pensat des de l’inici per SEO a llarg termini i tenint ja en compte el nou índex mobile first de Google.

  Altres projectes SEO
  Ecommerce Prestashop + WordPress

  Projecte internacional per les botigues multi-idioma de Ribes & Casals, els blogs paral·lels a les botigues respectives i el propi blog corporatiu de la casa.

  Formulapesca és la botiga en línia líder al mercat espanyol, projecte Prestashop + WordPress a Girona.

  SEO Freelance Barcelona
  Average rating:  
   0 reviews