Migració web i optimització SEO WordPress per Casa Museu Gaudí

Projecte SEO per a WordPress partint de la migració del web anterior a un disseny en la línia del web de la Sagrada Família. No solament es va optimitzar la instal·lació i rendiment del WP sinó que es va aportar ordre i analítica unificada als diversos actius de què disposava la Casa Museu Gaudí.

 • Consultoria SEO

  Ordenar i millorar els actius en línia de la Casa Museu Gaudí per millorar la seva visibilitat i objectius.

 • Optimització WPO bàsica

  Millora dels fitxers de sistema i configuració, plugins, optimització de redireccions i coherència en el enllaçat intern.

 • SEO per a imatges

  Optimitzar imatges per escurçar els temps de càrrega, utilització de metadades i millores bàsiques típiques per a les imatges que formen part del contingut.

Altres projectes SEO per WordPress a Barcelona

La Basílica de la Sagrada Família és un temple monument universalment conegut i arquetip del llegat Modernista de l’arquitecte i dissenyador Antoni Gaudí.

Consultoria SEO externa en col·laboració amb l’empresa de disseny web encarregada de crear la web corporativa de la comercialitzadora elèctrica Factor Energia amb seu a Barcelona.

ZeClinics és una empresa d’investigació genètica farmacològica (CRO) que empra un novedós mètode basat en l’utilització de peixos zebra, amb base a Barcelona.

Disseny web amb pre-optimització SEO pel prestigiós bufet d’advocats Ceca Magán, amb seus principals a Barcelona i Madrid.

Disseny i optimització SEO pel Blog WordPress de les marques globals del dissenyador barceloní Jordi Nogués, la primigenia Badtoro seguidament de la marca paraigües Badfriends.

  Crèdits: totes les imatges de la Casa Museu Gaudí són de disponibilitat pública segons els termes establerts per la Junta Constructora de la Basílica de la Sagrada Família a la seva pàgina web.