Distribución mayorista de telefonía móvil
Celular Iberia

mayorista telefonía móvil b2b

Distribución mayorista de telefonía móvil
Celular Iberia

mayorista telefonía móvil b2b

Cellular-Iberia és ara Celular Iberia i es consolida com a majorista de mòbils

Més de 20 anys de presència al mercat domèstic de terminals lliures converteixen Celular Iberia en un dels principals proveïdors de mòbils a l’engròs. Aquesta empresa ofereix grans avantatges per la seva alta capacitat de negociació i provisió de telèfons Samsung i Apple, a més d’altres marques europees, americanes i asiàtiques com Xiaomi, Oppo, Realme, Qubo, Xiaomi, Huawei, Nokia, Alcatel i Motorola entre d’altres .

La web corporativa és un clar exemple de versatilitat WordPress mentre que els espais de cada àrea de negoci es defensen mitjançant sengles webs Prestashop.

Després d’un llarguíssim recorregut pel mercat de la distribució majorista, res millor que un bon rentat de cara i treballar el posicionament web.

Logo de Oller Pinturas

La distribució majorista de telefonia mòbil és un sector d’alta competitivitat, la visibilitat i el posicionament web són vitals per arribar al target designat.

Acabem de començar però ens sentim en bones mans.

Project Manager, Celular IberiaCelular Iberia
  • Informe de posicionament

    La importància de saber on i com estàs en relació amb els teus competidors, aquest gran bàsic és un informe SEO de Google Rànquing en profunditat i 100% fiable.

  • Millors pràctiques WordPress

    Una cosa molt habitual des de fa anys en les meves tasques i projectes per a Pimes és el SEO per a WordPress, aquesta nova web no fa més que reforçar aquesta tendència.

  • Manteniment regular, la millor inversió

    Un assessorament SEO adequat i ben dimensionat per a les expectatives, pressupost i objectius de la campanya, és avui imprescindible.