SEO Disseny Web per a Empreses d’Enginyeria Industrial

El blog de Condorchem tenia com a objectiu adquirir audiències especialitzades de l’entorn professional: enginyers, químics i altres perfils professionals en el sector del tractament de l’aigua i el gas.

A través d’una combinació de canvis en l’orientació i aspectes tècnics del bloc (un altre cas de disseny web SEO basat en WordPress)es van aconseguir 2 objectius que convergeixen en un augment significatiu del trànsit útil i una major percepció de marca com a autoritat en el seu camp.

Un aspecte molt important va ser la implementació d’un procés editorial robust i proactiu, a través del qual el flux de treball augmentà en quantitat i qualitat.

Seguiment i reporting: creixement sostingut

Condorchem WordPress optimització del bloc
Condorchem WordPress optimització del bloc

Un dels aspectes crítics del projecte, en el qual vaig estar involucrat durant poc més de 3 anys, va ser la direcció de la creació de continguts a partir de dades analítiques.

El següent pas important en aquest projecte va ser el salt al mercat nord-americà,que va presentar moltes dificultats a causa de l’alta competència present en aquest mercat.

Tot i això, vam aconseguir un cert grau de penetració, tot i que les xifres no van ser tan positives com en el cas espanyol per al mercat local i llatinoamèrica.

Es va demostrar el valor d’un procés integrat entre el client i fonts externes, una cadena de conceptualització, creació, optimització i promoció de continguts que van donar molt bons resultats.

Una vegada més, la bona relació inversió / impacte que ofereix el SEO per WordPress va ser evident.

Posicionament SEO per a evaporadors de buit industrial

Evaporadors Industrials Condorchem

Analítica web – Estudi de tendències

Crèdits: les imatges de maquinària provenen del lloc web públic de Condorchem, la imatge de capçalera mostra dades reals de Google Analytics, degudament anonimitzades per preservar la confidencialitat amb el client.