Optimització SEO WordPress Girona – Formulapesca

Projecte de creació i optimització del bloc WordPress de la botiga en línia de pesca esportiva i lúdica: Formulapesca.

El treball SEO es basa, sobretot, en la gestió adequada i regular de la consola de Cerca de Google. Aquest treball al costat d’una direcció estratègica de la creació de contingut, han millorat notablement el rendiment de l’ecommerce Prestashop que rep gradualment més i més visites qualificades des del blog paral·lel basat en WP i el tema Avada. Projecte conjunt SEO WordPress / Prestashop.

L’experiència i assessorament que ens aporta Ricard ha estat de gran ajuda. Va ser una sorpresa que en qüestió de pocs dies dominés l’argot del nínxol. Dedicat i recomanable.

Antonio PelegrínGerent de Formulapesca

Posicionament SEO pel Blog WordPress de la botiga líder en equipament de pesca: Formulapesca

 • Sel·lecció de paraules clau de referència

  Estudi i selecció de paraules clau orientades a noves oportunitats de continguts i autoritat per a aquesta botiga de material de pesca.

 • Instalació i configuració de plugins

  Adequació de plugins i configuració, acceleració bàsica de la web i millores orientades a SEO Semàntic i Schema.

 • Monitorització de posicionament SEO

  Informes de posicionament a partir de la la llista de paraules clau per establir una comparativa actualitzable.

 • Reunions de planificació

  Especificant pautes de treball segons temporada, per adequar l’esforç digital als productes adequats per a cada tram del calendari; per exemple en els mesos freds comença la pesca del calamar, un dels grans èxits de posicionament i vendes del projecte.

 • Millors pràctiques WordPress

  Consultoria i assessorament en les millors pràctiques i suggeriments de desenvolupament SEO per al blog corporatiu basat en el cèlebre gestor de continguts WordPress.

 • Analítica sobre estat del canvi

  Anàlisi del trànsit i rendiment de consola de cerca per establir punts forts i millores en divers grau de dificultat. Control específic de Search Console de Google.

Millori la seva presència web:

Optimització SEO WordPress Auditoria de consola Google Estratègia de continguts Creació de processos interns Internacionalització i exportació Migracions web sense pérdua Pregunti sense compromís

No es quedi sense preguntar!

Altres projectes d’optimització web WordPress:

Creació de la web corporativa de Ceca Magán Advocats, amb optimització de continguts i millors pràctiques SEO.

L’actualització del web corporatiu d’aquesta comercialitzadora elèctrica i de gas va ser el moment ideal per a aquesta intervenció SEO; es buscava una millora del posicionament mitjà i especialment del CTR i conversió a client, també reafirmar l’autoritat i percepció de marca de Factor Energia.

Reorganització d’actius en línia de la Casa Museu Gaudí, la Junta Constructora de la Basílica de la Sagrada Família va tornar a confiar en mi un any després del projecte de la pròpia basílica per optimitzar el rendiment i el posicionament general d’aquesta joia del Parc Güell.

Disseny web SEO amb WordPress per la nova web del Kim’s Camping a Llafranc (Palafrugell), Girona. Una posada al dia en tots els sentits per a una bona campanya digital.

Disseny, estratègia i optimització SEO del blog de la marca Badfriends (paraigües de Badtoro/Jordi Nogués)

Crèdits: totes les imatges procedeixen de la web de Formulapesca i els seus comptes socials públics.

SEO Freelance
Average rating:  
 1 reviews
 by Antonio
Molt dedicat
ItemReviewed: Disseny web SEO

L'experiència i assessorament que ens aporta Ricard estan sent de gran ajuda. Va ser una sorpresa que en qüestió de pocs dies dominés l'argot del nínxol. Dedicat i recomanable.