Zeclinics

Optimització SEO WordPress per ZeClinics

Projecte d’optimització web WordPress observant les millors pràctiques SEO per a la revisió del web corporatiu de la startup biotecnològica ZeClinics de Barcelona. Aquest és un projecte en el qual participo amb molt de gust, aquesta empresa investiga utilitzant Zebrafish (el peix zebra típic d’aquari domèstic) per descobrir nous i millors fàrmacs per combatre malalties neurodegeneratives i cardiovasculars, entre d’altres útils per a tots nosaltres.

Projecte d’optimització SEO per a la web WordPress de ZeClinics, sector biotecnologia.

Projecte web per a l’optimització SEO de l’WordPress de ZeClinics, millores Onpage, SEO Semàntic i arquitectura de continguts.

Diagnòstic i optimització del web corporatiu d’aquesta empresa biotecnològica, líder en investigació i desenvolupament en el descobriment de nous fàrmacs i models fenotípics de malalties humanes en amfitrions vertebrats no humans, específicament especialitzats en el conegut peix zebra (Danio rerio).
Aquesta reeixida empresa va obtenir un SME Instrument FASE2 dins el programa europeu Horizon2020.
El seu èxit i creixement, com en molts casos que he pogut observar, provoquen que es deixin enrere molts espais de millora a causa del dia a dia: ara s’han aprofitat aquestes oportunitats mitjançant la meva intervenció.

 • Selección de palabras clave de referencia

  Estudio y selección de palabras clave orientadas a nuevas oportunidades de contenidos y autoridad para esta  compañía biotecnológica.

 • Categorización de páginas

  Inventario completo de URLs y caracterización de contenidos de la web como paso previo a un analisis mobile first y mejoras onpage en consecuencia.

 • Reuniones de planificación

  Coordinación con la agencia encargada del diseño web WordPress y el responsable de marketing de ZeClinics, Ignasi Sahún.

  Millori la seva presència web

  Optimització SEO WordPress Auditoria de consola Google Estratègia de continguts Creació de processos interns Internacionalització i exportació Migracions web sense pèrdua Pregunti sense compromís

  No es quedi sense preguntar!

  Altres projectes d’optimització web WordPress:

  Optimización de la página corporativa y tienda virtual WooCommerce de la distribuidora ibérica de InMotion.

  La actualización de la web corporativa de esta comercializadora eléctrica y de gas fue el momento ideal para esta intervención SEO; se buscaba una mejora del posicionamiento medio y especialmente del CTR y conversión a cliente, también reafirmar la autoridad y percepción de marca.

  Reorganización de activos online de la Casa Museo Gaudí, la Junta Constructora de la Basílica de la Sagrada Familia volvió a confiar en mi un año después del proyecto de la propia basílica para optimizar el rendimiento y el posicionamiento general de esta joya del Parc Güell.

  Crèdits: totes les imatges i el vídeo procedeixen del web i comptes públics de ZeClinics.

  ZeClinics és una empresa biotecnològica de recerca per contracte (CRO) ubicada a Barcelona