Tornen els Cupons a la Internacionalització

Els Cupons ACCIÓ són una iniciativa de l’Agència Catalana per la Competitivitat de les empreses, en resum dota a les empreses guardonades amb un bo de 8.000€ per desenvolupar un projecte de promoció online, màrqueting online i com a gran motor per fer-se visible als mercats internacionals poder engegar el procés de posicionament web o SEO, la campanya de màrqueting digital que més durada i inèrcia ofereix a les empreses.

El proper 29 de juny es presenta l’edició 2022 del Cupons a la Internacionalització d’ACCIÓ, a partir de les 11:45 es tractarà el bloc en el que puc ajudar les empreses de Catalunya a millorar el seu posicionament de mercat gràcies a una campanya d’establiment i millora del SEO de la vostra web, que moltes vegades és la gran oblidada quan és probablement l’actiu més important avui dia.

Els Cupons ACCIÓ a la internacionalització ofereixen concretament fins a 8.000 euros per fer un pla d’expansió internacional o definir una estratègia d’internacionalització on-line. En aquest darrer punt és on el meu ajut cobra tot el seu protagonisme.

Presentació dels Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa

dimecres, 29 de juny del 2022 De 10.00 h a 13.30 h

T’agradaria créixer internacionalment o evolucionar el teu model de negoci? Vols aplicar noves tecnologies de la indústria 4.0 o desenvolupar solucions sostenibles a la teva empresa? Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa són l’eina que necessites per fer-ho possible.

Connecta’t a la presentació per conèixer la convocatòria 2022*: una sessió única per uns ajuts excepcionals que et permetran transformar la teva empresa a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Sabies que prop de la meitat de les empreses beneficiàries preveu incrementar la seva facturació? Segueix els passos de les 3.000 empreses catalanes que ja s’han beneficiat dels Cupons ACCIÓ!

Inscriu-te i descobreix les quatre modalitats d’enguany:

  • Cupons ACCIÓ a la innovació: Fins a 8.000 euros per identificar noves oportunitats d’innovació i avançar-te als canvis de l’entorn.
  • Cupons ACCIÓ a la indústria 4.0: Fins a 20.000 euros per incorporar o testar noves tecnologies.
  • Cupons ACCIÓ a la internacionalització: Fins a 8.000 euros per fer un pla d’expansió internacional o definir una estratègia d’internacionalització on-line.
  • Cupons ACCIÓ a la sostenibilitat: Fins a 8.000 euros per definir un full de ruta tecnològic i mitigar els efectes del canvi climàtic a la teva empresa.

Atenció! Hem concentrat en una sola sessió la informació de les diferents modalitats de Cupons ACCIÓ 2022. Inscriu-te i consulta el programa: podràs decidir si seguir tota la sessió o connectar-te al bloc que més t’interessi.

*Algunes modalitats de Cupons (com els Cupons ACCIÓ a la sostenibilitat o a la innovació) tenen canvis significatius respecte l’any passat.

No t’ho perdis!

Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització

Tots els sectors
Informar-te de les característiques de la convocatòria 2022 dels Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa.

En general, una pime amb establiment operatiu a Catalunya. Cada tipologia de cupons pot tenir públics diferents.

10.00 h
Benvinguda
10.15 h
Cupons ACCIÓ a la innovació
11.00 h
Cupons ACCIÓ a la indústria 4.0
11.45 h
Cupons ACCIÓ a la internacionalització
12.15 h
Cupons ACCIÓ International eTrade
12.45 h
Cupons ACCIÓ a la sostenibilitat
13.20 h
Fi de la sessió