Informe de posicionament web bàsic (Rànquing Report)

L’informe de posicionament web bàsic (Rànquing Report) és l’informe mínim necessari per conèixer al detall la posició real d’un o diversos llocs web, obtingui un informe professional, precís i fiable, per poder establir les seves prioritats de màrqueting online.

Importància dels rànquing reports en l’estratègia empresarial online

El principal en SEO segueix passant per aconseguir visibilitat i convertir la seva web en una eina de negoci.

Els KPIs permeten a grosso modo evitar la deriva i ambigüitat excessiva en la direcció que pren un negoci, realment el conjunt de KPI en forma de quadre de comandament o dashboard és una presa de contacte amb la realitat del que ocorre a través del canal web, tant més real i vàlida serà la informació extreta com més a prop de la realitat es produeixi la presa de dades, per la qual cosa la definició del KPI i la implementació del mecanisme de control i presa d’aquestes dades ha de ser impecable.

Un clàssic del SEO (quan encara es deia “alta en cercadors”) ha estat des del principi l’informe de posicionament web o rànquing report, un document (habitualment un PDF o Excel) que detalla les posicions que ocupa un domini donat per a certes paraules clau en certs cercadors.
Aquesta va ser durant molt temps l’única mesura de l’efectivitat d’una agència o un professional del posicionament web, amb el temps s’ha comprovat que aquests informes adquireixen una dimensió molt més interessant per a l’empresa client si es topen amb altres fonts d’informació com Google Analytics i Webmaster Tools, a més de poder comparar el teu rànquing SERP amb el dels teus competidors per a les teves paraules clau d’interès.

Un informe bàsic permet conèixer al moment dades que permeten el control del desenvolupament d’una campanya SEO en termes de posició en cercadors, a més si es fa bé les dades són totalment fiables i accionables, permetent prendre decisions correctives o potenciadores de forma raonada.
Existeixen altres factors, com el percentatge de rebot, principals mercats d’entrada, comportament en els embuts de conversió i altres mesures analítiques molt més perfiladores, però recordem que el principal en SEO segueix passant per aconseguir posicions òptimes per convertir la web d’una empresa en una eina de negoci, la conversió i fidelització del visitant/client passen ja a la categoria de macrovariables.

Otra característica valiosa del informe de posiciones es que permita conocer la vida de las keywords monitorizadas a través del tiempo o dentro de su propio ciclo de validez (por ejemplo keywords estacionales), por lo que el ranking report le ofrecerá una perspectiva histórica del rendimiento de su web en posicionamiento SEO, una muestra evolutiva de sus posiciones a lo largo del periodo observado.

Una altra característica valuosa de l’informe de posicions és que permeti conèixer la vida de les keywords monitorizades a través del temps o dins del seu propi cicle de validesa (per exemple keywords estacionals), per la qual cosa el rànquing report li oferirà una perspectiva històrica del rendiment del seu web en posicionament SEO, una mostra evolutiva de les seves posicions al llarg del període observat.

Si necessita una font fiable i regular d’informes de posicionament web no dubti en posar-se en contacte.

Opinions sobre Informe posicionament web bàsic de Seofreelance.cat

Josep F.
Jan 17, 2021
 by Josep F. on SEO Freelance Ricard Menor
Professional recomanable per SEO i webs
ItemReviewed: Consultor SEO

Resultats molt bons i coherents amb el pressupost que hem dedicat.

Gràcies per la teva opinió, Josep!

D.F.
Nov 3, 2020
Gestió de la consola de Google
ItemReviewed: Consola de Google

Fins que ens va ajudar jo ignorava la riquesa de dades de la consola de cerca de Google. Hem guanyat un trànsit important per al nostre negoci especialitzat en línia durant el mes. Paga la pena.

Thomas S.
Jun 19, 2019
 by Thomas S. on SEO Freelance Ricard Menor
Consultoria SEO
ItemReviewed: Consultoria

Conec en Ricard des de fa molts anys, parlo amb ell i he fet servir el seu coneixement per millorar els nostres productes i llocs web en diversos moments. L'últim que va fer recentment per a nosaltres va ser consultar, reemplaçar i expandir completament... Veure opinió

Thomas S.
Jun 19, 2019
 by Thomas S. on SEO Freelance
Expert Schema
ItemReviewed: Schema

Conec Ricard des de fa molts anys, parlo amb ell i faig servir el seu coneixement per millorar els nostres productes i llocs web en diversos moments. L'últim que va fer recentment per a nosaltres va ser consultar, reemplaçar i expandir completament el... Veure opinió

Thomas S.
Jun 19, 2019
 by Thomas S. on SEO Freelance Ricard Menor
En Ricard va compartir els seus coneixements amb TechSEO360

Conec en Ricard des de fa molts anys, parlo amb ell i he fet servir el seu coneixement per millorar els nostres productes i llocs web en diversos moments. L'últim que va fer recentment per a nosaltres va ser consultar, reemplaçar i expandir completament... Veure opinió

Un plaer, compartir temps i coneixement amb persones intel·ligents és sempre positiu. Gràcies Thomas!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»