Disseny web per a pimes: primeres passes online

Estic en contacte professional constant amb Internet des de fa gairebé 3 dècades. Una part important de tota aquesta activitat es porta a terme en l’àmbit del disseny web i el màrqueting online, tant per la vessant de projectes integrals com d’assessorament i posicionament web.

Com qualsevol nou procés de negoci, el llançament d’un lloc web per a una empresa, freelancer o micropime té part de ciència i part d’aventura. Has de triar un assessor adequat, que proporcioni l’equilibri necessari entre el risc i el benefici.

Un toc d’aventura està bé (des de l’aspecte emocional del projecte), però una decisió empresarial ha de partir d’idees calculades i plans sòlids.

Així ofereixo els meus serveis de presència online inicial per a pimes, micropimes i autònoms: una manera de començar a digitalitzar el teu negoci a través d’una presència online totalment sota el teu control.

No dependràs més d’una pàgina de Facebook, ni d’un perfil de LinkedIn. Tot això està bé i té el seu lloc, però mai oblidis que són satèl·lits de la base principal: el lloc web de la teva empresa.

El meu lloc de treball habitual és Badalona, on sóc un recurs de proximitat útil.

Conec perfectament el fet que el dia a dia no permeti, en la majoria dels casos, concentrar-se en un nou front.

Pitjor encara, si és el front digital del negoci: sovint sembla molt desconegut i certament ple de trampes, com en qualsevol altre àmbit més “tradicional”.

És per això que és important poder confiar i, en certa manera, delegar la digitalització dels processos i el màrqueting online a una persona o empresa que pugui respondre.

La teva visibilitat en línia és clau per convertir un projecte web en una eina de negoci real.

Recorda que un lloc web mal pensat i mal executat és una despesa, quan el que vols fer és una inversió per créixer i defensar-te en l’entorn digital, que sens dubte és imparable!