Webs per a pimes, micropimes i autònoms

Disseny web per a pimes: primeres passes online

Estic en contacte professional constant amb Internet des de fa gairebé 3 dècades. Una part important de tota aquesta activitat es porta a terme en l’àmbit del disseny web i el màrqueting online, tant per la vessant de projectes integrals com d’assessorament i posicionament web.

Com qualsevol nou procés de negoci, el llançament d’un lloc web per a una empresa, freelancer o micropime té part de ciència i part d’aventura. Has de triar un assessor adequat, que proporcioni l’equilibri necessari entre el risc i el benefici.

Un toc d’aventura està bé (des de l’aspecte emocional del projecte), però una decisió empresarial ha de partir d’idees calculades i plans sòlids.

Així ofereixo els meus serveis de presència online inicial per a pimes, micropimes i autònoms: una manera de començar a digitalitzar el teu negoci a través d’una presència online totalment sota el teu control.

No dependràs més d’una pàgina de Facebook, ni d’un perfil de LinkedIn. Tot això està bé i té el seu lloc, però mai oblidis que són satèl·lits de la base principal: el lloc web de la teva empresa.

El meu lloc de treball habitual és Badalona, on sóc un recurs de proximitat útil.

Conec perfectament el fet que el dia a dia no permeti, en la majoria dels casos, concentrar-se en un nou front.

Pitjor encara, si és el front digital del negoci: sovint sembla molt desconegut i certament ple de trampes, com en qualsevol altre àmbit més “tradicional”.

És per això que és important poder confiar i, en certa manera, delegar la digitalització dels processos i el màrqueting online a una persona o empresa que pugui respondre.

La teva visibilitat en línia és clau per convertir un projecte web en una eina de negoci real.

Recorda que un lloc web mal pensat i mal executat és una despesa, quan el que vols fer és una inversió per créixer i defensar-te en l’entorn digital, que sens dubte és imparable!

Puc dir que sóc afortunat de disposar de tres bases de treball a Catalunya, repartides entre Barcelona i Girona. No obstant, ja des de molt abans de la pandèmia el teletreball és la modalitat gairebé absoluta. La meva base principal es troba a Badalona, a l’edifici blau del DNI just a sobre del nou estadi municipal de futbol.

Gestiono i/o executo projectes digitals i online per a empreses de tot el món, amb especial atenció al tracte com a contacte únic i proper; amb autèntica vocació de projecte de proximitat fins i tot des de la distància.

M’adapto fàcilment a qualsevol sector, activitat o nínxol de mercat, independentment de la mida de l’empresa client: cada pime és un món, des de la micro-pime de creació recent a l’empresa familiar de tota una vida que necessita posar-se al dia.

Per descomptat, la pime mitjana o gran té un encaix perfecte en el meu esquema de treball, que permet dimensionar els recursos i l’abast del projecte segons cada cas.

La meva important cartera de clients i marques reconegudes a tot el món és un fort testimoni.

No dubtis a exposar-me les necessitats de digitalització o re-digitalització de la teva empresa. L’obsolescència surt molt cara!

Com ajudo a la teva empresa?

Algunes de les coses que faig: pàgines web i més

 • Projectes web integrals

  Invertir en la construcció, no reconstruir indefinidament. Actualitza el teu antic lloc web i optimitza’l al mateix temps per millorar la teva visibilitat en el mercat.

 • Conceptualització d’aplicacions digitals

  Identificació d’oportunitats de digitalització de processos de negoci i conceptualització de solucions: aplicacions personalitzades, Apps, entorns web, interacció entre sistemes, webservices, interconnexió ERP/Web, migracions i actualització d’aplicacions obsoletes.

 • SEO tècnic

  Optimització tècnica i bones pràctiques en llocs web que necessiten una revisió.

 • Estratègies de creixement

  Inbound Marketing, innovació i creixement sostenible

 • Assessorament extern

  Utilitza la meva àmplia experiència! No suposis, pregunta sense compromis :)

 • Formació i capacitació

  Capacita al teu equip: reciclatge, “canvi de xip”, mentalitat online per al creixement orgànic a través de la web.

 • Estratègia i pràctica de continguts

  Des de snippets i fragments fins a articles: si un espai en blanc és un problema, tinc solucions.

Asesor ACCIÓ Marketing Digital
Esperem a Cap d’Any per veure com va el negoci?

Facis el que facis, no t’adormis.
Els teus competidors ja hi són.

0Setmanes0Dies0Hores0Minuts0Segons