Assessorament SEO per migració web Sagrada Família

Projecte de migració sense pèrdua de tràfic ni posicionament web gràcies a l’assessorament SEO per a la nova web de la Basílica de la Sagrada Família, basada en el gestor de continguts WordPress.
Els objectius es van assolir amb escreix, augmentant significativament el tràfic de la web.

L’any següent la Junta em va encomanar una operació molt similar per la Casa Museu Gaudí.

Projecte de migració web sense pèrdua de posicionament SEO.

Sagrada Família - Migracio web amb SEO per Wordpress
 • Sel.lecció de paraules clau de referència

  Estudi i sel.lecció de paraules clau per dirigir posteriors accions orientades a continguts i rellevància per a les activitats i interessos típics de la Junta Constructora i el propi temple.

 • Inventari de pàgines / Monitorització de posicionament web

  Extracció i mapeig de tots els actius online de la Junta Constructora per establir l’abast de la migració.
  Ranking reports sobre la llista mestra de paraules clau de control per establir un marc de referència.

 • Reunions de planificació

  Reunions de planificació i preparació del canvi a tots els nivells.

 • Millors pràctiques WordPress

  Consultoria i assessorament en les millors pràctiques i suggeriments de desenvolupament SEO per al nou portal basat en el gestor de continguts WordPress.

 • Analítica sobre estat del canvi

  Anàlisi del tràfic resultant de la migració per establir possibles fuites, problemes o elements pendents de gestionar i poder emetre una opinió sobre l’estat de la migració.

Milloro la presència web de Fundacions i altres entitats públiques/privades:

Optimització SEO WordPress Auditoria de consola Google Estratègia de continguts Creació de processos interns El·laboració d’informes Migracions web sense pèrdua de posicionament Pregunti sense compromís

No es quedi sense preguntar!

Consultor acreditat (ACCIÓ Gencat) Màrqueting Digital

Assessorament en digitalització d’empreses, fundacions i altres institucions públiques i/o privades. Gestiono la digitalització de processos i desenvolupament de negoci mitjançant aplicacions a mida, apps mòbils i màrqueting digital (especialment en posicionament SEO).

Altres projectes de migració web SEO:

Com Assessor extern per Scytl, a Barcelona, planejant i assegurant la definició i correcta implementació de les millors pràctiques encomenades per l’equip de treball de l’Europarlament.

Projecte de migració web per al nou portal de la divisió de comercialització per a Llar i Negoci, segons canvis provocats per la nova legislació per a les empreses energètiques. Aquest projecte va arribar un any després d’haver participat com a assessor SEO a la mateixa missió per a Gas Natural Distribució.

Migració del portal de l’IQS (Universitat Ramon Llull) en 2011-2012 i posterior manteniment tècnic i monitorització mensual SEO durant 4 anys amb creixement regular.

Assessorament SEO per a la millora de la nova web WordPress de la Casa Museu Gaudí. En aquest projecte es van ordenar els actius online per donar forma a una estratègia SEO (i paral·lelament a altres branques de màrqueting en línia) més incisiva per aconseguir objectius específics.

Redisseny complet de la web del 14è càmping més veterà de tota Espanya, el Kim’s Camping va obrir les seves portes a Llafranc l’any 1957: més de 60 anys de feina que ara es trasllada a la vessant digital.

Crèdits: totes les imatges de la Basílica són de disponibilitat pública segons els termes establerts per la Junta Constructora de la Basílica de la Sagrada Familia en la seva pàgina web.

SEO Freelance
Average rating:  
 0 reviews