Posicionament web pel creixement empresarial

Posicionament web com a palanca de creixement empresarial i comercial

Una pàgina web és un actiu crític per l’empresa i així s’ha de tenir en compte

L’evolució tecnològica deixa enrere tots els camps de coneixement, per exemple la Legislació que amb prou feines pot posar límits a una Internet que es reinventa dia rere dia. No cal examinar moltes dades per adonar-se que altres dels grans endarrerits són l’empresa i el comerç. Per cada cas d’èxit i grans titulars que coneixem existeixen centenars i fins i tot milers de casos de fracàs, enfonsament i pèrdua de llocs de treball.

Convé adonar-se que alguns elements intangibles, com les dades digitals, poden esdevenir dolorosament tangibles però sota una altra forma, com són els ERE, els concursos de creditors i les nòmines o proveïdors sense pagar…

El Posicionament web resulta ja indispensable per maximitzar les possibilitats d’èxit d’un empresa o projecte, consulti un Consultor SEO expert.

És que la seva empresa no compta amb especialistes en fiscalitat, ja siguin interns o externs? La salut dels seus treballadors i la seva gestiçon no corren a càrrec d’una mútua ? ¿ Mai ha tingut consultors externs per ajudar a implementar un nou ERP, CRM, EDI o alguna cosa tan ” esotèric” com ITIL ? Per què no parlar amb professionals del SEO per ajudar-lo en el camp del posicionament web ?

Ja és temps de veure els canals de comunicació, si considera adequat invertir un pressupost en publicitat a mitja pàgina en la premsa perquè negar ni que sigui una prova pilot per demostrar-se a si mateix /a que el posicionament de la web de la seva empresa és un dels pilars del seu màrqueting d’avui, de demà i de demà passat.

Una pàgina o portal web no pot considerar com un element decoratiu, un deure corporatiu, per a això ja hi ha les plaques de metacrilat, els vinils i retolació grandiloqüent, una pàgina web és un actiu digital i així s’ha de tenir en compte, com una cosa viva que intervé en els processos del seu negoci o bé la seva pàgina web sigui el lloc on desemboquen els processos de l’empresa.