Expert Schema SEO | Dades Estructurades per SEO

Expert Schema SEO – Dades Estructurades JSON-LD / RDFa

De la Web del Contingut a la Web del Coneixement

Nous mètodes SEO que ajudaràn a aconseguir els objectius de la seva empresa.

Posi Schema per SEO al servei de la seva Web, consulti’m sense compromís per millorar el seu negoci!

Especialista en Schema per SEO Semàntic

Enssenyant als buscadors a comprendre: Dades Estructurades

El món SEO es va veure trasvalsat amb l’integració de les Dades Estructurades o Structured Data a la base de treball de Google, Bing i d’altres entre els principals buscadors. A partir de aquell moment, la lògica rera ells va passar d’ evaluar pautes basades en patrons a comprendre el contingut i la intenció de la cerca.

No s’acaben les possibilitats del SEO Semàntic i l’enriquiment de continguts amb els populars Rich Snippets de Google, existeix una infinitat d’ontologies, vocabularis i estàndards que ordenen el gran caos del Big Data, de les dades desestructurades disperses per tots els racons de la Web. Como ja s’ha dit, si no fos aquesta tecnologia important per si mateixa a més està a la base de la nova “consciència” de Google, un canvi major en l’algoritme de cerca que es va donar a conèixer en els mitjans com Google Hummingbird (Colibrí) que es basa en la “gran biblioteca del coneixement” de Google anomenada Gràfic de Coneixement. La frase que crec millor defineix aquest canvi de pensament es (en breu elegància anglesa)…

From strings to things

Si cerca un expert en Schema per
SEO amb Dades Estructurades
no dubti a consultar el seu cas, truqui o faci servir el formulari sense compromís.

NO ES QUEDI ENRERA

Especialista en Schema SEO i Dades Estructurades:
trucada directa

Dades Estructurades i SEO

Google participa activament en tots els grups de treball relatius a Web Semàntica i Dades Estructurades i anima a tots els webmasters a utilitzar JSON-LD, RDFa o Microdades per marcar el contingut dels llocs web.
Si necessita més evidències, parlem-ne.