Consultor SEO WordPress per a empreses – Assessorament i estratègia

  • SEO Tècnic

    La base del projecte web és, precisament, el web. Hem d’assegurar l’adequació tècnica als objectius de negoci, per poder preparar una estratègia que permeti un creixement sostenible i significatiu.

  • Pol·lítica de continguts

    Per poder expressar la seva oferta una empresa ha d’oferir continguts. No n’hi ha prou amb oferir una fitxa de producte, o una breu presentació corporativa. Hem de complementar tot això amb d’altres elements, que han de coordinar-se i reforçar-se entre ells.

  • Anàlisi i seguiment

    Convindrà observar el que succeeix, captar els senyals d’èxit o necessitat de millora. Cal recollir dades, creuar-les i oferir a l’equip de treball una perspectiva global permanent i una guia precisa sobre les tasques SEO a desenvolupar de forma regular per produir creixement orgànic.

Expert SEO WordPress

Auditories específiques per a llocs web basats en el cèlebre WordPress, efectiu gestor de continguts Open Source d’àmplia presència a la web.

Porteu el vostre lloc web al seu ple potencial usant SEO per a WordPress, deixeu-vos assessorar per un expert que analitzarà el vostre lloc web detectant els seus punts febles i potenciant els forts per millorar el seu posicionament web.

No deixeu la vostra instal·lació de WordPress a mitges, li ofereixo experiència i les millors pràctiques en la combinació de factors que porten al posicionament web per WordPress.

Les millors pràctiques i desenes de treballs de posicionament web sobre WordPress m’atorguen una gran solvència i experiència a l’hora d’afrontar nous reptes, sigui una micropime o una gran corporació.

La contribució de Ricard sens dubte ha estat un element clau en l’èxit del llançament de la nova pàgina web de Sagrada Família. El seu assessorament tant a nivell de migració com de SEO permetre que la transició del web antiga a la nova es fes de manera fluïda i controlada, aconseguint fins i tot millorar resultats. En tot moment es va mostrar atent i disponible, així com capaç de transmetre els seus coneixements i recomanacions tècniques de manera clara i didàctica

Gaétane BoelensProject Manager Sagrada FamiliaLa Sagrada Familia

L’aportació deL Ricard aL nostre projecte empresarial va ser molt important, aconseguint molt més visibilitat.

Ignasi SahúnCMO ZeClinicsZeClinics

Em vaig posar en contacte amb Ricard per treballar en el lloc web de la meva Pime per ajudar-me amb la SEO i la reestructuració in situ. Durant tot el període de dos mesos va ser molt professional, fiable, organitzat i ben informat. Puc recomanar com a expert en aquest camp i, en general, estic satisfet amb el servei que m’ha brindat.

Richard DavieCEO TEFL Iberia

WordPress fa molta feina a l’esquena, no deixeu que els arbres ocultin el bosc.

Amb els meus lliurables vostè i/o el seu equip de desenvolupament WordPress sempre sabran en quin estat es troba la seva instal·lació i de quin contingut disposa.

No es deixi enlluernar per l’optimisme o benintencionats consells gratuïts: és cert que WP funciona bé per temes de posicionament web si es fan les coses bé, però també són moltes les trampes i moltes més encara les oportunitats que no s’exploten per aconseguir els objectius marcats…