SEO WordPress per a empreses – Assessorament i estratègia

  • SEO Tècnic

    La base del projecte web és, precisament, el web. Hem d’assegurar l’adequació tècnica als objectius de negoci, per poder preparar una estratègia que permeti un creixement sostenible i significatiu.

  • Pol·lítica de continguts

    Per poder expressar la seva oferta una empresa ha d’oferir continguts. No n’hi ha prou amb oferir una fitxa de producte, o una breu presentació corporativa. Hem de complementar tot això amb d’altres elements, que han de coordinar-se i reforçar-se entre ells.

  • Anàlisi i seguiment

    Convindrà observar el que succeeix, captar els senyals d’èxit o necessitat de millora. Cal recollir dades, creuar-les i oferir a l’equip de treball una perspectiva global permanent i una guia precisa sobre les tasques SEO a desenvolupar de forma regular per produir creixement orgànic.

Expert en SEO per WordPress

Auditories específiques per a llocs web basats en el cèlebre WordPress, efectiu gestor de continguts Open Source d’àmplia presència a la web.

Porteu el vostre lloc web al seu ple potencial usant SEO per a WordPress, deixeu-vos assessorar per un expert que analitzarà el vostre lloc web detectant els seus punts febles i potenciant els forts per millorar el seu posicionament web.

No deixeu la vostra instal·lació de WordPress a mitges, li ofereixo experiència i les millors pràctiques en la combinació de factors que porten al posicionament web per WordPress.

Les millors pràctiques i desenes de treballs de posicionament web sobre WordPress m’atorguen una gran solvència i experiència a l’hora d’afrontar nous reptes, sigui una micropime o una gran corporació.

La contribució de Ricard sens dubte ha estat un element clau en l’èxit del llançament de la nova pàgina web de Sagrada Família. El seu assessorament tant a nivell de migració com de SEO permetre que la transició del web antiga a la nova es fes de manera fluïda i controlada, aconseguint fins i tot millorar resultats. En tot moment es va mostrar atent i disponible, així com capaç de transmetre els seus coneixements i recomanacions tècniques de manera clara i didàctica

Icono Sagrada Familia
Gaétane BoelensProject Manager Sagrada FamiliaLa Sagrada Familia

L’aportació deL Ricard aL nostre projecte empresarial va ser molt important, aconseguint molt més visibilitat.

ZeClinics - Startup biotecnológica
Ignasi SahúnCMO ZeClinicsZeClinics

Em vaig posar en contacte amb Ricard per treballar en el lloc web de la meva Pime per ajudar-me amb la SEO i la reestructuració in situ. Durant tot el període de dos mesos va ser molt professional, fiable, organitzat i ben informat. Puc recomanar com a expert en aquest camp i, en general, estic satisfet amb el servei que m’ha brindat.

Richard DavieCEO TEFL Iberia

WordPress fa molta feina a l’esquena, no deixeu que els arbres ocultin el bosc.

Amb els meus lliurables vostè i/o el seu equip de desenvolupament WordPress sempre sabran en quin estat es troba la seva instal·lació i de quin contingut disposa.

No es deixi enlluernar per l’optimisme o benintencionats consells gratuïts: és cert que WP funciona bé per temes de posicionament web si es fan les coses bé, però també són moltes les trampes i moltes més encara les oportunitats que no s’exploten per aconseguir els objectius marcats…