Disseny de pàgines web per bufet advocats Ceca Magán

Projecte de disseny web per a advocats amb WordPress CMS per a la nova web corporativa de prestigiós bufet d’advocats Ceca Magán.

Per a aquest encàrrec de disseny web WordPress s’han seguit les recomanacions habituals per a un millor posicionament SEO, a més de conservar un elevat grau de disseny responsiu i usabilitat per a la visualització en telèfons mòbils.

 • Inventari de pàgines / Monitorització de posicionament web

  Inventari complet d’URL del web anterior del bufet d’advocats com a pas previ a la migració.
  Partint de les dades de la consola de Google es va rescatar tot el valor que pogués perdre amb el canvi de URL.

 • Reunions de planificació

  Coordinació via Skype i email amb l’agència que va encarregar el disseny web WordPress.

 • Millors pràctiques WordPress

  Es va construir el web seguint les millors pràctiques i suggeriments de disseny web SEO per al nou lloc basat en el cèlebre gestor de continguts WordPress.

 • Monitorització post-publicació

  Anàlisi del tràfic resultant de la migració per establir possibles fuites, problemes o elements pendents de gestionar i poder emetre una opinió sobre l’estat de la migració. Control específic de Search Console de Google.

Altres projectes de migració web:

Migración del portal del IQS (Universitat Ramon Llull) en 2011 y posterior mantenimiento técnico y monitorización mensual SEO colaborando con eData. Este proyecto nos unió durante 4 años y desembocó en mi entrada como socio y la refundación como eData Desarrollo y Promoción Web.

Migración web SEO para poner al día el escaparate online de uno de los campings mejor valorados de la Costa Brava en Girona.

Transcurrido un año desde la migración de la división de distribución, tuve la oportunidad de participar en el proyecto de migración web para el nuevo portal de la división de comercialización para Hogar y Negocio, según cambios provocados por la nueva legislación para las empresas energéticas.

Proyecto de migración web para el nuevo portal de la división de distribución según cambios provocados por la nueva legislación para las empresas energéticas, que impide que una misma empresa distribuya y comercialice. Este cambio legislativo significó partir el portal primigenio en 7 divisiones, al igual que la propia compañía.

Un año después de haber participado en la migración de Distribución, se me invitó a participar en la migración de comercialización.

Unos años después de la ejecución del proyecto, Gas Natural Distribución ha creado la marca Nedgia.

Crèdits: totes les imatges i el vídeo procedeixen del web i comptes públics de Ceca Magan.

SEO Freelance
Average rating:  
 0 reviews