Consultoria SEO per la web oficial del Parlament Europeu

Col·laboració de consultoria SEO per assegurar la implementació de les millors pràctiques SEO a la web del Parlament Europeu, que mostra els resultats oficials de les Eleccions 2019-2014.

Una nova oportunitat de treballar de la mà d’una gran empresa que em va brindar Scytl safe electronic voting.

Scytl voting innovation

Consultoria SEO millors pràctiques per a projectes web internacionals.
Consultor extern B2B per a empreses en els seus projectes públics i privats.

Consultor SEO seleccionat per SCYTL Safe Electronic Voting per a aquest projecte

No s’esmenten detalls per diversos motius ben fonamentats. Tanmateix és obvi que la situació geopolítica i els perillosos “suposats” precedents obliguen a una seguretat afegida pel que fa a eines informàtiques públiques i privades basades en Internet.

Sí que puc afegir que ha estat una experiència molt grata, des del primer contacte.

Més enllà dels seus èxits, puc dir que Scytl és una gran empresa amb un equip a l’alçada.

Altres consultories per a projectes de migració web:

Consultoria SEO especialitzada en WordPress per la nova web de la Sagrada Família

Transcorregut un any des de la migració de la divisió de distribució, vaig tenir l’oportunitat de participar en el projecte de migració web per al nou portal de la divisió de comercialització per a Llar i Negoci, segons canvis provocats per la nova legislació per a les empreses energètiques.

Migració del portal de l’IQS (Universitat Ramon Llull) en 2011 i posterior manteniment tècnic i monitorització mensual SEO col·laborant amb eData. Aquest projecte ens va unir durant 4 anys i va desembocar en la meva entrada com a soci i la refundació com eData Desenvolupament i Promoció web.

Proyecto de migración web para el nuevo portal de la división de distribución según cambios provocados por la nueva legislación para las empresas energéticas, que impide que una misma empresa distribuya y comercialice. Este cambio legislativo significó partir el portal primigenio en 7 divisiones, al igual que la propia compañía.

Un año después de haber participado en la migración de Distribución, se me invitó a participar en la migración de comercialización.

Unos años después de la ejecución del proyecto, Gas Natural Distribución ha creado la marca Nedgia.

Crèdits: totes les imatges i el vídeo procedeixen del web i comptes públics de SCYTL i del Parlament Europeu.