Assessorament i optimització SEO del portal 2.0 que donava suport a la campanya, amb l’objectiu de crear un gran flux de visitants que havien de registrar-se per poder participar en la part de xarxa social amb comentaris, fotografies i grups.

  Cartell principal de la Campanya Fans de Catalunya, Gemma Mengual a Calella de Palafrugell

  • Assessorament aplicació entorn web

   Assessorant en el desenvolupament i millora de l’aplicació web 2.0 creada per a gestionar les funcionalitats del portal web.

  • Consultoria SEO

   Millors pràctiques SEO per a la web pública de la campanya.

  • Reunions de control

   Reunions mensuals de control i presentació de conclusions i lliurables a TBWA Barcelona, agència responsable de la gestió en línia del projecte.

  • Optimització i SEO per a imatges

   Optimitzar imatges per escurçar els temps de càrrega, metadades estandarditzades i creació d’etiquetes alternatives per als grups més visibles.

  Altres projectes SEO en el sector turístic:

  Redisseny de la web del camping i optimització SEO per la campanya 2019-2020

  El Hotel Termes Montbrió es un prestigioso hotel balneario 4* Superior del grupo Roc Blanc Hotels ubicado en Tarragona.

  Establecimiento principal del grupo Roc Blanc Hotels, en pleno centro de Andorra La Vella y referente en spa y termalismo de lujo.

  Jornadas de formación sobre tácticas en Redes Sociales, SEO táctico, on-page, off-page, herramientas y metodología, SEO para WordPress. En la Fundación de Estudios Superiores de Olot para Turismo de Olot, Turismo La Garrotxa, FES, Ayuntamiento e IMPO Olot.

  Diseño y optimización del portal web para la promoción del máster y frontend del mismo.