Projecte de migració web SEO a conseqüència de la nova legislació energètica a Espanya.
Portal de comercialització de Gas Natural Fenosa Llar i Negoci.

  Històricament hem tingut problemes ocasionals a l’hora de transmetre al client el valor del nostre treball sense acudir a un llenguatge massa tècnic, els rànquing reports són molt visuals i detallats a la vegada, alguna cosa tangible i fàcil de pair per al client preocupat!

  Tatiana M.Suma Services

  El Ricard és un especialista en les tàctiques i accions SEO. Empatitza amb el client i el projecte atorgant un alt grau de professionalitat. Els resultats així ho demostren.

  Oscar M.Suma Services
  • Analítica Web i Reporting

   Anàlisi dels embuts de conversió i informes recurrents mitjançant Google Analytics i Search Console. Informes de valoració i aproximació per paraules clau ofuscades (Not Provided).

  • Reunions de control

   Reunions mensuals de control i presentació de conclusions i lliurables.

  • Anàlisi i avaluació d’acompliment amb Sistrix

   Durant 2 anys vaig utilitzar Sistrix (mòduls SEO, Links, SEA i Optimizer) aplicat a l’anàlisi i millora del comportament de les landing pages i el portal en general.

  • Formació SEO pels integrants del projecte

   A través de diverses etapes i grups específics es va oferir formació en creació de contingut optimitzat.

  Migració web pel portal comercialitzador de Gas Natural Fenosa, un perfecte exemple de SEO pel sector energètic: consulteu sense compromís!

  Altres projectes en el sector energètic:

  Proyecto de migración web para el nuevo portal de la división de distribución, según cambios provocados por la nueva legislación para las empresas energéticas.

  Revisión total de la web corporativa basada en WordPress.