Posicionament SEO Girona

Migració i actualització de webs o projectes nous

Disseny Web + consultoria SEO

Més de 17 anys donant suport a la Pime online

El posicionament web a Girona ha esdevingut una palanca imprescindible per competir en el mercat local i atraure als mercats exteriors.

Les empreses madures no estàn excloses, tot al contrari han d’incloure el posicionament web entre les seves prioritats de màrqueting.

Posicionament web Girona

El meu principal diferencial com a consultor de posicionament web és la meva capacitat d’adaptació. Després de més de 17 anys de consultoria he tocat molts sectors, tota mena d’empreses, objectius i mercats.

Cal aprendre ràpid, amarar-se amb la cultura del client i ser capaç d’integrar-se en els processos de l’empresa client: tant en el seu dia a dia com dels nous processos que hom ajudi a introduir.

Durant aquest temps he estat subcontractat innombrables vegades, he pres el nom d’agència SEO en molts projectes de mida mundial o per grans corporacions. No obstant, això no m’allunya ni de bon tros de la veritable natura del mercat català i espanyol: la micropime, els autònoms i la petita empresa familiar. De les més petites Pimes fins a grans corporacions amb seu a Girona: no faig distincions, però apliquen plans ben diferents en base als objectius desitjats i els recursos a l’abast.

Apart d’aquesta evidència estadística, com a natural de Girona porto la genètica del turisme, no ja només pel territori, sinó també per tradició familiar.