Posicionament SEO Girona

Migració i actualització de webs o projectes nous

Disseny Web + consultoria SEO

Més de 17 anys donant suport a la Pime online

El meu principal diferencial com a consultor de posicionament web és la meva capacitat d’adaptació. Després de més de 17 anys de consultoria he tocat molts sectors, tota mena d’empreses, objectius i mercats.

Cal aprendre ràpid, amarar-se amb la cultura del client i ser capaç d’integrar-se en els processos de l’empresa client: tant en el seu dia a dia com dels nous processos que hom ajudi a introduir.

Durant aquest temps he estat subcontractat innombrables vegades, he pres el nom d’agència SEO en molts projectes de mida mundial o per grans corporacions. No obstant, això no m’allunya ni de bon tros de la veritable natura del mercat català i espanyol: la micropime, els autònoms i la petita empresa familiar. De les més petites Pimes fins a grans corporacions amb seu a Girona: no faig distincions, però apliquen plans ben diferents en base als objectius desitjats i els recursos a l’abast.

Apart d’aquesta evidència estadística, com a natural de Girona porto la genètica del turisme, no ja només pel territori, sinó també per tradició familiar.