Rank Math SEO plugin - Logo

Serveis SEO per a WordPress amb Rank Math, tant en versió gratuïta com amb llicència professional.

Rank Math és un plugin SEO per a WordPress, és a dir una extensió per afegir característiques i funcionalitats al WordPress estàndard. Forma part de la meva experiència: com a consultor SEO freelance ofereixo serveis SEO per a WordPress, entre altres especialitats. Dins del treball global de posicionament SEO per a webs creades amb el conegut gestor de contingut WordPress, l’elecció del plugin per a funcionalitats SEO és de gran importància.

Rank Math - Servicios SEO para WordPress - Ricard Menor
Rank Math - Servicios SEO para WordPress - Ricard Menor

Per què recomano Rank Math?

Si bé hi ha 2 competidors típics que tal vegada superin encara en volum de mercat -tots dos força anteriors- a Rank Math (Yoast SEO i AiOSP All in One Seo Plugin), les característiques, múltiples microfuncions i tendència al SEO tècnic de Rank Math m’han empès a estudiar i adoptar aquest plugin SEO per a WordPress; fins al punt en què Rank Math SEO plugin s’ha convertit en la meva extensió de confiança.
L’utilitzo per a alguns projectes client de llarg recorregut, els meus propis projectes i tinc clar que per als meus futurs projectes web pime sempre que WordPress sigui el CMS escollit.

Plugin compatible

Rank Math és compatible amb els plugins més importants per dotar el teu WordPress de superpoders. Aquest plugin SEO es pot combinar amb extensions WP tan importants com WPML (multiidioma) o WooCommerce (venda online).

No n’hi ha prou amb un plugin

D’acord que és un plugin SEO summament útil, però com tots els altres no n’hi ha prou per si sol. Fer SEO abasta molt més que la instal·lació i configuració correcta d’una extensió per a WordPress. No dubtis a consultar i ho parlem.

Aprofita el Black Friday per a la teva llicència Rank Math PRO

0Setmanes0Dies0Hores0Minuts0Segons

Recomano passar-te a PRO

Per suposat que l’oferta parteix del programa d’afiliats de Rank Math, però si va a favor de la meva feina i per tant dels meus clients: per què no anava a recomanar-ho?

Si no ho he fet ja és perquè tenim altres coses més importants pel moment, ja arribarà… I si no pren-te aquesta campanya com a tal recomanació.

Black Friday Rank Math PRO en condiciones muy ventajosas
Black Friday Rank Math PRO en condiciones muy ventajosas

Rank Math PRO a 47€/any

¡Argh! Jo em vaig subscriure a $59, però estic content amb el resultat que em dóna. Avui puc oferir aquesta oportunitat als meus clients i visitants, tens fins al 30/11/2022!

Avui l’euro t’estalvia 2€ extra

Black Friday Rank Math PRO en condiciones muy ventajosas

El canvi de divisa encara juga a favor, estem de nou en mínims del dòlar vs euro. Això varia a diari, però avui estalvies alguna cosa més.

Encara podràs subscriure’t a Rank Math PRO a bon preu

Aquesta recomanació no expira amb les ofertes puntuals, recorda que jo mateix em subscric en el seu moment al (no tan) avantatjós preu de $59/any (sense IVA, si no introdueixes un NIF/CIF vàlid en la compra et costarà $79, recorda afegir el prefix “ES” davant).

Si no has pogut aprofitar la super oferta puntual de torn, encara pots subscriure’t.

Aquí el tens, afegeix el plugin SEO que recomana el teu consultor de referència a un mòdic preu que es manté.

Black Friday Rank Math PRO en condiciones muy ventajosas
Black Friday Rank Math PRO en condiciones muy ventajosas

Passar de Yoast SEO a Rank Math

Si t’instal·les el plugin pel teu compte hi ha un possible efecte secundari que has de conèixer, però l’impacte del qual és més estètic que productiu.

En migrar de Yoast SEO a Rank Math (la versió PRO treballa sobre el plugin base) les puntuacions SEO dels continguts poden deixar d’estar disponibles.

Aparentment desapareixen, però no és així. Les dades de valoració SEO no formen part de la migració perquè cada plugin ho fa al seu criteri.

Simplement Rank Math no ha executat la seva anàlisi encara i és una cosa senzilla i ràpida (de fet, ho fa sempre quan guardes els teus canvis en el contingut, aquesta és la solució més simple, però laboriosa segons la quantitat de contingut). Hi ha almenys 2 maneres oficials de fer aquesta re-valoració de forma automàtica i en poc temps (en funció de la quantitat de contingut).

Això venia succeint amb versions antigues d’aquest plugin SEO, avui dia durant la migració de plugin SEO ja està automatitzat pel mateix plugin, però continua depenent que marques o no una casella; està tot en el tutorial que enllaço a continuació.

A més, no ha de preocupar-te en absolut perquè jo mateix et faig la migració a Rank Math com a part de la meva feina SEO, això és un fet conegut i totalment cobert en aquest tutorial oficial.

https://TU-URL/wp-admin/admin.php?page=rank-math-status&view=tools#

Simplement canvia TU-URL pel teu domini i arribaràs a la pàgina de gestió del plugin SEO on podràs llançar la re-valoració dels teus continguts.

No oblidis que un cop pressions el botó que et mostri, la pestanya o pàgina del navegador ha de quedar oberta. Pots continuar treballant en una altra pestanya, finestra o aplicació.

Rank Math PRO recalcular valoraciones SEO
 by Steven M. on SEO Freelance Ricard Menor
3 anys de creixement i bona feina
ItemReviewed: Servei SEO

Els serveis SEO del Ricard ofereixen bons...

 by Josep F. on SEO Freelance Ricard Menor
Professional recomanable per SEO i webs
ItemReviewed: Consultor SEO

Resultats molt bons i coherents amb el pressupost...

Gestió de la consola de Google
ItemReviewed: Consola de Google

Fins que ens va ajudar jo ignorava la riquesa...

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»