Posicionament SEO i disseny web SEO

Experiència al servei de les pimes de Badalona

Enguany arribo a la fita de 20 anys d’activitat en el terreny del posicionament web, tant per la vessant de projectes integrals com per assessorament i consultoria.

En aquest temps i el que vindrà, he pogut tocar projectes de tot tipus d’abast: global a local, com és el cas de les Pimes de Badalona i rodalies.

Conec perfectament el fet que el dia a dia no permet, en la majoria de casos, concentrar-se en un nou front. A més, per a molts/es empresaris/es la vessant online del negoci els pot semblar molt desconegut i certament ple de trampes; la veritat és que n’hi pot haver, com a qualsevol altre àmbit més tradicional… Per això és recomanable posar-se en mans d’un expert en posicionament web de proximitat, a Badalona.

Per això és important poder confiar i fins a cert punt delegar el posicionament web de la vostra empresa, del vostre màrqueting i promoció a un consultor SEO freelance o a una agència SEO que puguin respondre del vostre SEO. En el meu cas concret treballo tant individualment com col·laborant amb unes poques agències de marketing online de tota confiança; tot dependrà del ventall de canals i accions que es vulguin emprendre en el pla de l’estratègia digital.

Tens plans d’internacionalització?
Pots pujar-hi de peus! Parlem sense compromís.

La vostra visibilitat online és clau per convertir un projecte web en una eina més de negoci, potser fins i tot la principal entrada de negoci.

Recordeu que una web mal pensada i mal executada és una despesa degunt a la manca de posicionament web, quan el que voleu fer és una inversió per créixer i defensar-vos en l’entorn de Badalona, Barcelona i possiblement contra empreses substitutives d’arreu l’Estat o fins i tot dela resta del món.

La meva base és a Badalona, a “l’edifici blau del DNI” just a sobre del nou estadi municipal de futbol.

Des d’allà gestiono i/o executo projectes Posicionament Web Badalona per empreses de tot el món, amb especial atenció al tracte proper i autèntica vocació de projecte de proximitat.

M’adapto amb facilitat a qualsevol sector, activitat o nínxol de mercat, sense importar la mida de l’empresa client: cada Pime és un món, des de la micro-pime de recent creació a l’empresa familiar badalonina de tota la vida que necessita posar-se al dia.

Per suposat la Pime mitjana o gran té perfecte encaix en el meu esquema de treball, que permet dimensionar els recursos i abast del projecte segons cada cas.

La meva important cartera de clients i marques reconegudes a tot el món és un testimoni contundent.

No dubti a consultar sobre les seves necessitats de posicionament web (l’obsolescència  pot sortir cara).

 • Projectes web integrals

  Invierta en construir, no en reconstruir indefinidamente

 • SEO tècnic

  Optimización técnica y mejores prácticas

 • Estratègies de creixement

  Inbound marketing, innovación y crecimiento sostenible

 • Assessorament extern

  ¡Use mi amplia experiencia! No suponga, pregunte sin compromiso :)

 • Formació i capacitació

  Capacite a su equipo: reciclaje, “cambio de chip”, mentalidad online para crecimiento orgánico.

 • Estratègia i pràctica de continguts

  Desde snippets hasta artículos: si un espacio en blanco es un problema, tengo soluciones.

 • Projectes d’interés social

  Asesoramiento altruista para ONG, plataformas y asociaciones sin ánimo de lucro con objetivos sociales, salud pública o medio ambiente.

Ricard Menor, SEO Freelance
Average rating:  
 0 reviews