Retirada d’URL, nova eina en Consola de Cerca de Google apareguda en les nostres consoles a finals de gener 2020 A netejar URLs!

Google expandeix el món de les ressenyes mitjançant la nova funció Plats Populars, el que obre una nova finestra al món per a l’hostaleria.

Mobile First Indexing marca la frontera entre 2 models de comprensió del món web molt diferents per part de Google. Les webs obsoletes són un tema pendent per a moltes empreses, però avui en dia això és ja un problema important.

Guionet o guió baix? Explicació definitiva per a una pregunta freqënt sobre SEO amb un plus de SEO semàntic per construir URLs amigables.

El nou element sdPublisher sembla indicar que el tàndem Schema JSON-LD es va acostant cada vegada més al model distribuït de RDF.

Els Quality Raters són individus emmarcats en el programa de qualitat de cerca de Google que seguint una guia editorial unificada (la Guia per a Quality Raters) classifiquen les pàgines que els sota unes classes específiques que poden afectar molt la vida d’una pàgina web.