Posicionament SEO Girona

Migració i actualització de webs o projectes nous

El posicionament web a Girona ha esdevingut una palanca imprescindible per competir en el mercat local i atraure també la demanda dels mercats exteriors.

Les empreses madures no estàn excloses, tot al contrari; han d’incloure el posicionament web entre les seves prioritats de màrqueting.

Disseny Web + consultoria SEO

Més de 20 anys donant suport a la Pime online

El meu principal diferencial com a consultor de posicionament web és la meva capacitat d’adaptació. Després de més de 20 anys de consultoria SEO he tocat molts sectors, tota mena d’empreses, objectius i mercats.

Cal aprendre ràpid, amarar-se amb la cultura del client i ser capaç d’integrar-se en els processos de l’empresa client: tant en el seu dia a dia com dels nous processos que hom ajudi a introduir.

Durant aquest temps he estat subcontractat innombrables vegades, he pres el nom d’agència SEO en molts projectes de mida mundial o per grans corporacions i ens públics i empreses. No obstant, això no m’allunya ni de bon tros de la veritable natura del mercat domèstic: la micropime, els autònoms i la petita empresa familiar.

De les més petites Pimes fins a grans corporacions amb seu a Girona: no faig distincions, però apliquen plans ben diferents en base als objectius desitjats i els recursos a l’abast.

A títol personal: nat i amb base a Palafrugell, he viscut 12 anys a Girona, ciutat amb la que tinc forts vincles i 18 anys a Badalona. Porto la genètica del turisme, no ja només pel territori, sinó també per tradició familiar.

Sóc un professional seriós i amb gran experiència, amb vocació de servei cap a les Pimes en projectes de posicionament web tant locals com internacionals, ja sigui per posicionar-se al mercat domèstic, internacionalitzar-se o per atraure públic de països emissors de turisme.

La meva base primària és l’àrea entre Girona, Palafrugell, Badalona i l’àrea metropolitana de Barcelona; val a dir que fa molts anys que teletreballo, lluny queden ja els anys de volar per Europa al servei d’agències SEO a les que feia outsourcing.

Sóc una persona de tracte fàcil, esperit conciliador i ambició sana. Segur que ens entenem.

En resum: sóc un recurs de proximitat, els meus coneixements en posicionament web i especialment experiència perfectament adaptada al tarannà i territori gironins, em converteixen en una opció obvia i propera per les vostres necessitats en SEO. Si voleu ser visibles, tant localment (SEO local) com per exportació (SEO internacional), no dubteu a contactar amb mi per parlar sobre el vostre projecte sense compromis. Logística, producció, turisme, serveis… Us escolto, estic aprop.

Posicionament web Girona – Ricard Menor, consultor SEO

Em defineixen 5 pilars bàsics:

 • Transparència

  Integritat, ètica i professionalitat en la pràctica de SEO.

 • Innovació

  Creativitat i ment oberta solucionant problemes de posicionament web.

 • Capacitat

  Experiència i capacitat en projectes internacionals amb anglès a nivell professional.

 • Coneixement

  Perspectiva holística del SEO, les seves tècniques, elements, metodologies i aplicacions.

 • Jugador d’equip

  Sinèrgic i transversal, accessible i tan humil com la competència em permet.

Parlem-ne!